Ga naar de inhoud
Home » Tarieven

Tarieven

Dorpshuis De Schouw biedt tal van mogelijkheden en heeft voor iedere activiteit een passende ruimte. Het is de ideale locatie voor feesten, partijen, sportieve avonden, vergaderingen, cursussen/trainingen, workshops, exposities, condoleances, reünies of andere gelegenheden.

Voor kleine of grote groepen het kan allemaal! De aanwezigheid van de gezellige bar in onze foyer, de ruime vergader/feestzaal (welke is op te delen in twee afzonderlijke ruimtes), een fraaie kegelruimte met twee kegelbanen en de complete sportaccommodatie maken De Schouw tot een uitstekende locatie. Ook onze compleet ingerichte keuken is te huren voor bijvoorbeeld workshops.

Klik op de volgende link voor meer informatie:  Tarieven Zaalhuur 2020-2021

De prijzen in het document “tarieven zaalhuur Dorpshuis De Schouw” zijn alleen van toepassing gedurende de openingstijden van De Schouw. Andere momenten zijn uiteraard ook mogelijk maar in verband met de extra aanwezigheid van onze medewerker(s) kunnen de tarieven per dagdeel en/of hele dag hoger zijn. Informatie hierover kunt u inwinnen bij onze bedrijfsleider Angelique Drogt, bereikbaar via  telefoon 06-24855446, of via e-mail bedrijfsleider@deschouwlopik.nl.

Wanneer u meerdere malen of voor een heel kalenderjaar een zaal bij ons wilt reserveren, dan kunnen wij voor u een interessant kortingspercentage toepassen. Bij gebruik voor langere termijn, stellen we graag een huurovereenkomst op. Informeer naar onze mogelijkheden.

Zelf in eigen beheer een feestje organiseren in De Schouw?

Wilt u liever van A tot Z de regie over u eigen feestje behouden, maar bent u opzoek naar een goede feestlocatie? Dorpshuis De Schouw kan dan misschien met de Vogelsanghzaal een uitkomst voor u bieden!
Vraag hierover nadere informatie bij de bedrijfsleider.