Ga naar de inhoud
Home » Kegelen

Kegelen

Wieleroordbaan

De Wieleroordbaan in dorpshuis De Schouw bestaat uit twee computergestuurde kegelbanen. Als je van kegelen en gezelligheid houdt, dan is de Wieleroordbaan dé plek voor een geslaagd feestje. Strijd om de sportieve eer en geniet na aan onze bar. Bij dorpshuis De Schouw is uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest op de Wieleroordbaan, zeker een succes! Vragen? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Tarieven

Beide banen tussen 14.00 en 18.00 uur per uur € 25,00

Beide banen tussen 19.00 en 24.00 uur per uur € 28,50

Beide banen in het weekend tussen 14.00 en 24.00 uur per uur € 28,50

Kegelen

Wat voor spel is kegelen? Kegelen is een spel waarbij men met behulp van een bal een aantal kegels probeert omver te gooien. Een kegelbal heeft ongeveer hetzelfde formaat als dat van een bowlingbal. Het grootste verschil tussen een bowlingbal en een kegelbal is het aantal gaten dat er in zit. Een kegelbal heeft maar één gat waar je alleen je duim in steekt.

Met deze bal moeten de 9 kegels aan het einde van de baan in één keer allemaal omgegooid worden. Het aantal kegels dat in een keer wordt omgegooid is beslissend voor het aantal punten van die worp. Er mag dus geen twee maal gegooid worden.

wieleroord