De Schouw en Covid-19

Na een zomer, die niet alleen gekenmerkt werd door schitterend weer maar ook door een covid-19 situatie die onder controle leek te zijn, hebben we in Nederland te vroeg gejuicht. De maatregelen die de regering deze week heeft afgekondigd kwamen dan ook niet als een verrassing, maar de duur van de horecasluiting – minimaal 4 weken – is beslist een tegenvaller. Wat betekent dit voor De Schouw?

Met ingang van 14 oktober om 22 uur sluit het horecagedeelte en zullen er dus in De Schouw geen horeca gerelateerde activiteiten meer plaatsvinden.

Wel blijft Angelique met regelmaat zorgen voor heerlijke afhaalmaaltijden, net zoals dat het geval was tijdens de lockdown eerder dit jaar. En in overleg kan zelfs bezorging aan huis worden geregeld. Alle informatie over data, kosten en manier van reserveren (vooraf reserveren is noodzakelijk!) vindt u op de website van De Schouw en worden ook aangekondigd op Facebook.

Anders dan tijdens de lockdown eerder dit jaar blijft het wel mogelijk om onder strikte voorwaarden zaalruimte te reserveren voor activiteiten die wel (zij het onder beperkingen) door mogen gaan. Bijvoorbeeld een vergadering, een bedrijfstraining of iets dergelijks.  Neem daarvoor contact op met Angelique zodat dergelijke activiteiten geheel kunnen voldoen aan de RIVM-eisen. Verder zullen de deuren van De Schouw op weekdagen in ieder geval tussen 08:00 uur en 10:00 geopend zijn ten behoeve van Saltro.

Tenslotte, voor actuele informatie over de openingstijden en bezoekregels van de Karmac bibliotheek verwijzen we graag naar de website van Karmac: