Verbouwing

Afgelopen maandag (7 oktober) is de aannemer begonnen met de verbouwing in De Schouw. Belangrijkste onderdeel is het creëren van een nieuwe keuken direct achter de bar en het omvormen van de huidige keuken achter in het pand tot multifunctionele zaal. Enige overlast zal af en toe niet te vermijden zijn maar we doen ons uiterste best om de gevolgen voor onze gebruikers – en zeker ook voor de bibliotheek – tot een minimum te beperken.  Daarnaast zullen in de foyer aanpassingen plaatsvinden die voor een gezelligere uitstraling gaan zorgen. Zo zal de bar er flink anders uit gaan zien en komen er loungebanken. Voor wie het gemist heeft: er is inmiddels een mooi TV-scherm in de foyer. En deze maand zal het biljart worden geplaatst. Nieuwsgierig? Loop gewoon even binnen! Onderstaand een impressie van de verbouwing:

Fase 1 bestaat uit het vergroten van de keuken achter de bar. De “oude” Wielzaal wordt bij het kleine keukentje achter de bar getrokken. Tevens wordt er een doorgang gecreëerd vanuit de nieuwe keuken, direct naar de grote (Vogelsangh)zaal. Dit gaat ten koste van een aantal damestoiletten. We hebben besloten dat de oude damestoiletten die tot voor kort bij de herentoiletten zijn getrokken, nu weer kunnen worden gebruikt door de dames.

Inmiddels is het meeste hak- en breekwerk voor de 1e fase achter de rug en kon begonnen worden met het weer herstellen van de ruimte met de twee resterende damestoiletten.

Aansluitend met de deur die de Vogelsanghzaal moet afsluiten, gemaakt en geplaatst worden.